Productspecificatie

Productnaam
Boender Krokant Donker - Afbakbroodje
Productinformatie
Het karakter van het Boender Krokant Brood wordt gevormd door de tijd. Tijd die het deeg krijgt om te rijzen. Meer dan een beperkt aantal authentieke ingrediënten, vakmanschap en tijd is er niet nodig om het karakter van het Boender Krokant Broodje tot
ontwikkeling te laten komen. Geniet van het heerlijke aroma, de spekkige kruim en de krokante korst. Kortom de Boender Krokant Broodjes. Broodjes met een karakter om van te genieten!


Bewaaradvies
Broodjes in gesloten verpakking bewaren. 24 uur op kamertemperatuur, 2 dagen in de koelkast en 2 weken in de diepvries.

Afbakadvies
We adviseren broodjes (ontdooid en bevroren) in een voorverwarmde oven op 220 °C, op het rooster en los van elkaar af te bakken. Hierdoor komt de warme lucht goed rondom het brood en wordt de korst lekker knapperig. Ontdooid 4 minuten en bevroren 5
minuten bakken.
De broodjes kunnen ook heel goed in een airfryer gebakken worden. Afhankelijk van het type airfryer, de capaciteit en de vullingsgraad adviseren we de broodjes op 200 °C in 3 minuten af te bakken.

Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
water, TARWEbloem (26%), volkorenTARWEmeel (16%), olijfolie, durumTARWEgries (2%), GERSTemoutmeel (2%), TARWEgluten, zonnebloempitten, lijnzaad, gist, HAVERvlokken (1%), bakkerszout, gierst, maisgries, HAVERmoutvlokken (1%), SESAMzaad (gepeld), SESAMzaad (ongepeld), TARWEvlokken (1%), LUPINEgrits, suiker, HAVERzemelen (<1%), Plantaardige Olie(raapzaad), Emulgator(E472e), GERSTemoutextract, boekweitgrutten (<1%), dextrose, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Meelverbeteraar(E300), TARWEmout, TARWEmoutmeel (<1%), Zuurteregelaar(E341, E450)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Sesam, Lupine, Gerst, Haver
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1021 KJ
Energie KCal 243,86 KCal
Eiwit 9,2 g    
Koolhydraten 36 g    
   - Suikers 1,3 g    
Vetten 6,3 g    
   - Verzadigd 1 g    
Voedingsvezels 4,2 g    
Zout 0,96 g