Productspecificatie

Productnaam
Napoli - Abakbrood
Productinformatie
Voorgebakken stokbrood met een lengte tussen de 30 en 35 cm past dit precies in de oven en in de diepvries. Ideaal om in de diepvries voor het grijpen te hebben.

Afbakadvies
We adviseren afbakbrood in een voorverwarmde oven op 220 °C, op het rooster af te bakken. Hierdoor komt de warme lucht goed rondom het brood en wordt de korst lekker knapperig. Stokbrood afbakken in ongeveer 6 minuten.

Stokbrood voldoende laten afkoelen voor het snijden zodat je het niet in elkaar drukt met het snijden.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
water, TARWEbloem, volkorenTARWEmeel, WALNOTEN, olijven, lijnzaad, TARWEzemelen, zeezout, gist, bakkerszout, TARWEgluten, GERSTemoutmeel, suiker, dextrose, Emulgator(E472e), enzymen(TARWE), GERSTemoutextract, jodium, kaliumjodide, Meelverbeteraar(E300), Plantaardige Olie(raapzaad), ROGGEmoutmeel, Stabilisator(E466, E579), suiker (gebrand), TARWEmout, TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E412), Zuurteregelaar(E341, E450)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst, Noten, Walnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 30 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 977 KJ
Energie KCal 233,35 KCal
Eiwit 8,2 g    
Koolhydraten 31 g    
   - Suikers 1,7 g    
Vetten 7,5 g    
   - Verzadigd 1 g    
Voedingsvezels 5,5 g    
Zout 3,1 g